Legutóbbi bejegyzések

 • Üdvözöljük!

  Köszöntjük Önöket a Szerencsi Szakképzési Centrum Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája oldalán.

  Reméljük, hogy a honlapunkon elhelyezett tartalmak hasznos információkkal szolgálnak intézményünkről, képzéseinkről, az iskolai életről.

 • Évnyitó 2017-2018

  Tiszolci Józsefné igazgató tanévnyitó ünnepi beszédében örömmel köszöntötte az intézmény régi és 9. évfolyamos új diákjait. Az eseményről készült képek megtalálhatóak az “Iskolai események képekben” menüpontban!

 • Felhívás!

  Iskolánkat kijelölték a 2017/2018-as tanév október-novemberi érettségi vizsgáinak lebonyolítására. A mai naptól (2017.08.21.) fogadjuk az érettségi jelentkezéseket. Az érettségi lebonyolításával kapcsolatban Hörcsikné Balla Katalin általános igazgatóhelyettes nyújt felvilágosítást. Kérjük előzetesen egyeztessenek időpontot a 06-47/321-322 telefonszámon.

 • Tanévnyitó ünnepség időpontja

  Tisztelt Szülők, Diákok! A tanévnyitó ünnepségre 2017. szeptember 1-jén 8:00-kor kerül sor (megjelenés ünneplőben). A tanórák a második órától kezdődnek. Tankönyvosztás 2017. szeptember 1-jén folyamatosan történik külön beosztás szerint.

 • Javítóvizsgák időpontja

  Kedves diákok! A javítóvizsgák időpontja: 2017. augusztus 28-29 8:00
  A pótvizsgafelkészítők az alábbi napokon lesznek: 2017. augusztus 24-25 8:00
  A felkészüléshez szükséges követelményeket ide kattintva, vagy a bal oldali menü Diákoknak/Pótvizsga tanulási segédlet menüpontban lehet megtalálni!

 • 2017.06.23. Tanévzáró ünnepség

  Elérkezett a tanév vége a sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziumban. Tiszolci Józsefné igazgató értékelte az elmúlt hónapok munkáját. A legjobb tanulmányi eredményeket elérő és a közösségi életben tevékeny diákok a bizonyítvány mellé könyvjutalmat vehettek át. A Sátoraljaújhelyi Rotary díját ebben az évben Barna Amarilla Dalma 11. b osztályos tanuló kapta. Gratulálunk mindenkinek! A nyárra jó pihenést kívánunk és várunk vissza mindenkit szeptemberben! Az eseményről készült képek megtalálhatóak az “Iskolai események képekben” menüpontban!

 • 2017.05.30 Felhívás érettségiző diákoknak!

  Kedves érettségiző Fiatalok! A 2017/2018-as tanévben is vár Titeket a Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola különféle érettségi utáni képzésekkel. A további információkat a Facebook oldalunkon, vagy a Képzéseink/Felnőttoktatás menüpontban találhattok!

 • 2017.05.05. Ballagás

  2017. május 5-én elbúcsúztunk végzős társainktól. A ballagó 4 osztály az itt maradó diákok sorfala között indult el, hogy elköszönjön iskolájától és Sátoraljaújhelytől. Tiszolci Józsefné az intézmény igazgatója meleg szavakkal kívánt sok sikert az érettségi előtt álló fiataloknak. Az eseményről készült képek megtalálhatóak az “Iskolai események képekben” menüpontban!