Aktuális hírek

 • Üdvözöljük!

  Köszöntjük Önöket a Szerencsi Szakképzési Centrum Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája oldalán.

  Reméljük, hogy a honlapunkon elhelyezett tartalmak hasznos információkkal szolgálnak intézményünkről, képzéseinkről, az iskolai életről.

 • Egészségügyi szakmai nap

  2019.10.04-én szakmai napot tartott az egészségügyi munkaközösség, melynek témája Mindennapos ápolási problémák volt. Érdekes előadásokat hallottunk. Köszönjük előadóink munkáját!

  Az eseményről készült képek megtalálhatóak az „Iskolai események képekben” menüpontban!

 • Kossuth-hét

  2019. szeptember 16-20. között rendeztük meg a Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskola hagyományos Kossuth-hetét. A rendezvények célja a hagyományápoláson túl a 230. évforduló megünneplése volt.

  A tanulók érdekes és változatos rendezvényeken vehettek részt. Dr. Ringer István múzeumigazgató rendhagyó történelemórát tartott, a Hangásznégyes megismertetett mindenkit a kor zenéjével. Szerdán tematikus nap keretében a diákok meglátogatták a városunk Kossuthhoz kapcsolódó emlékhelyeit. Jártak többek között a Piarista templomban, a levéltárban, a Városháza dísztermében, a Csodarabbi sírjánál. Élményeikről beszámolókat készítettek, és sor került egy totó kitöltésére is.

  A rendezvénysorozat pénteken ünnepséggel zárult, ahol értékeltük és díjaztuk a legjobb eredményt elérő osztályokat évfolyamonként. Reméljük, hogy a hét eseményei kellemes és maradandó élményeket nyújtottak a diákság és a tantestület számára.

  Az eseményről készült képek megtalálhatóak az „Iskolai események képekben” menüpontban!